Photobucket

sibuk nak pergi Funfare

posted in at 12:45 PG

FUNFARE

FUNFARE - masih ada funfare stail lama era 70an ni...dah lama tak nampak, photos:apaajanews using samsung mini galaxy handphone

roller coaster
ROLLER COASTER - tengok je lebih teruja nak ambik gambo dari nak naik bondo bondo ni, photos:apaajanews using samsung mini galaxy



roller coaster2
NENGOK APE LAH TU YE - beria-ria menengoknye apa yang ditengok tu...rujuk gambo kat bawah tu ha, photos:apaajanews using samsung mini galaxy

roller coaster
RISAU - anak-anak nak naik...tapi den tak bagi, takut terpelanting keluar...adusss, photos:apaajanews using samsung mini galaxy

Penat menulis minggu ni, jadi hari ini penulis biarkan gambo yang bercakap, pada entry kali ini, funfare macam ni dah lame tak tengok...tapi masih wujud rupanya, kalau masa kecik kecik dulu funfare macam ni memang ngetop....siap siap ade konsert rock lagi, Ramli Sarip pun pernah buat konsert rock di funfare, jangan tak tau yop, tapi deme datang nyanyi lagu tak banyok yop, mengamok le peminat.....teman mase tu kecik lagi, masuk funfare pun ikut celah dinding zing je....paham ke idok ni ermmm lantok lah ye.

lima2013

About Author

apaajanews

Selamat datang ke blog ini, kehadiran anda amat saya hargai.penulis akan berusaha untuk ziarah kembali ke blog anda sambil meninggalkan komen.

share