Photobucket

RAMALAN PR

posted in at 9:30 PTG

FUTURE PAGE RANK

FUTURE PAGE RANK PREDICTION- memaparkan ramalan PR blog anda

Ha ini bukan ramalan pilihanraya pakatan rakyat ye...cuma ringkasan kepada perkataan ramalan pagerank, atau future pagerank...yang penulis cuba-cuba try test dan tengok.

Beku sikit untuk buat entry baru...jadi disamping kebekuan itulah penulis menguji dan melihat 'future pagerank' yang penulis temui...bukannya apa sekadar pembakar semangat je....blog temanpun dok PR1 je sejak dari dahulu lagi....

Faktor yang paling utama dia dok tang tu juga adalah berpunca kerana....terlalu kerap tukar blog template...yang telah penulis kesan beberapa bulan lalu...hampir setiap 3bulan penulis mula gatal tangan tukar template baru....itulah sebabnya alexa blog teman merudum bouncing bagai menggunung.

Setelah pasti keadaan sedemikian....penulis tak akan tukar lagi blog template pada tahun ini, mungkin ramai yang tak pasti atau tak perasan...sebab tak ramai yang gatal tangan terlalu kerap menukar theme blog...cume temannya je yang banyak gatal tangan. Kesimpulannya elok juga....jadi kita tahu mana yang tak patut buat...dan ilmu baru juga pada rakan rakan blogging yang lain.

Berbalik pada fuure pagerank yang penulis telah try test dan tengok, tak bolehla nak percaya sangat, tetapi sebagai pembakar semangat dan cuma beri sedikit harapan semoga the next pr result keluarlah keputusan yang sama seperti ramalan tersebut atau setidak tidaknya lebih baik dari apa yang ada sekarang he he

Antara blog rakan blogger yang selalu singgah dan sempat teman test ialah seperti berikut :

denaihati  page rank semasa ialah 4 dan Future Pagerank dijangkan berada pada 6.37

akubiomed.com  page rank semasa ialah 3 dan Future Pagerank dijangkan berada pada  5.27

puanbee.com  page rank semasa ialah 2 dan Future Pagerank dijangkan berada pada 5.97

wanwidget.com  page rank semasa ialah 2 dan Future Pagerank dijangkan berada pada 5.437


benjystanis  page rank semasa ialah 1 dan Future Pagerank dijangkan berada pada 4.36

blog benjy ni bagi penulis, antara blog yang begitu cepat meraih prnya, tahniah diucapkan, pencapaian yang begitu hebat bagi blog baru jika dibandingkan dengan blog penulis ni yang dah terlalu lama. semuanya kerana
faktor tak update selama 6 bulan pada tahun lepas dan keduanya kekerapan menukar blog template.

shraqs  page rank semasa ialah 0 dan Future Pagerank dijangkakan berada pada 4.08

kimmie page rank semasa ialah 0 dan Future Pagerank dijangkakan berada pada 4.28

apaajanews page rank semasa ialah 1 dan Future Pagerank dijangkakan berada pada 4.87

 forblogger.net page rank semasa ialah 4 dan Future Pagerank dijangkakan berada pada 5.32

 madammondoq page rank semasa ialah 3 dan Future Pagerank dijangkakan berada pada 5.31

ha lupa pula ada lagi satu blogger baru yang selalu singgah di blog penulis ni...rasanya blog ini adalah yang paling newbie, namun berpotensi untuk mengejar ranking dalam waktu yang pantas...meninggalkan blog penulis, iaitu


tepaksirih.net page rank semasa ialah 0 dan Future Pagerank dijangkakan berada pada 3.65, bravo yop

Entry ini juga adalah sebagai penghargaan penulis kepada mereka yang selalu singgah serta meninggalkan komen pada blog penulis.


| Future Google PageRank |Google Pagerank prediction|Pagerank prediction tool | REAL PR |

lima2013

About Author

apaajanews

Selamat datang ke blog ini, kehadiran anda amat saya hargai.penulis akan berusaha untuk ziarah kembali ke blog anda sambil meninggalkan komen.

share