Photobucket

MOTOR GP@KLCC KUALA LUMPUR

posted in at 12:24 PTG

yamaha moto gp sepang


21 OCT 2011, bagi yang tidak berkesempatan untuk menonton motor gp di sepang, bolehlah melihat pameran motor gp di KLCC Kuala Lumpur sehingga ahri Ahad nanti. Tak lah banyak sangat di pameran tersebut tetapi bagi yang nak melihat motor gp dari dekat bolehlah ke sana ...hari ahad adalah hari terakhir, terdapat juga booth menjual cenderahati t-shirt dan cap, serta jualan diskaun produk minyak pelincir petronas..ermmm bagi yang nak tukar minyak enjin tu eloklah ke sana, boleh beli dengan harga murah.

Penulis berkesempatan melihat dan berlegar-legar sekejap di sana, ermm layan photo-photo yang sempat di ambil. Demonstrasi motocross juga ada dipertunjukkan, rasanya sebelah petang.

promoter motorgp, cun
promoter cun dan sporting


team petronas yamaha

tengok meternye

stage demontrasi motocross

yamaha

cub cai motor pun ada
SEPANG MOTO GP UPDATES 23 OCT 11 - BREAKING NEWS
SEPANG: Penunggang Honda, Marco Simoncelli dilaporkan meninggal dunia selepas terjatuh dan kepalanya dilanggar dua pelumba lain pada perlumbaan kategori MotoGP di Litar Sepang



 
apaajanews | mat rempit | sepang moto gp | petronas cub prix | yamahapameran motor gp | tiket motor gp |

lima2013

About Author

apaajanews

Selamat datang ke blog ini, kehadiran anda amat saya hargai.penulis akan berusaha untuk ziarah kembali ke blog anda sambil meninggalkan komen.

share