Photobucket

VIDEO BLOG MELAYU

posted in at 11:37 PTG

VIDEO BLOG MELAYU

VIDEO BLOG - Maria Elena antara pembikin video blog

Dulu kita dikejutkan dengan cikgu shida, kini pembikin video blog anak anak muda melayu...telah bercambah di youtube, antaranya Maria Elena, belau juga mempunyai blognya sendiri iaitu peliks.blogspot.com.

Selain itu 2 video blogger lelaki  iaitu Ahmad Luthfi dan juga Anwar Hadi...terdapat beberapa lagi video blogger lain di youtube, cuma paparan 3 secara rawak yang sempat penulis prebiu dan paparkan kali ini, antara hasil video blog mereka yang terbaik.maria elena - http://www.youtube.com/watch?v=EbH8TTwOshU&feature=related


AHMAD LUTHFIAhmad Luthfi   http://www.youtube.com/watch?v=yvCaAcoTUTg&feature=related

ANWAR HADIKepada bakat-bakat muda ini semoga terus berkarya, perbanyakkan mesej-mesej yang membina dan berkualiti yang mampu membawa kebaikan dari segi perkembangan minda dan pemikiran yang positif,  terutamanya di kalangan generasi muda negara, semoga negara terus aman.dan makmur untuk anak cucu di masa akan datang dan seterusnya. Apa kata kalau anda juga menghasilkan video iklan solat.
   

lima2013

About Author

apaajanews

Selamat datang ke blog ini, kehadiran anda amat saya hargai.penulis akan berusaha untuk ziarah kembali ke blog anda sambil meninggalkan komen.

share