Photobucket

Paling mengecewakan di tahun 2010

posted in at 1:31 PTG

frustrated paling mengecewakan dalam hidup
Menjelmanya tahun 2011, sudah tentu kita akan meneruskan kehidupan seperti biasa, yang bekerja seperti biasa pagi-pagi lagi dah sibuk nak ke pejabat yang tak bekerja pula macam biasa ,,,sibuk juga pergi mencari kerja dengan harapan di tahun yang serba baru ini...akan memperolehi pekerjaan untuk menampung keperluan hidup yang mendatang.


namun jika ditoleh ke belakang, di tahun 2010 yang telahpun berlalu...sudah tentu ada perkara yang amat mengecewakan kita...sehingga hati kita berdetik , kalaulah aku teruskan dulu, sudah tentu tak akan jadi macam ni', atau dalam ayat-ayat lain yang sinonim dengannya, sudah semestinya adakan, bagi penulis, setelah ditoleh kebelakang, perkara yang amat mengecewakan penulis adalah, kegagalan penulis membuat update blog, menyebabkan Alexa Rank jatuh merudum berjuta-juta lemon hingga ke tangga 18 juta sehingga kini....beza sebanyak 17 juta.

Sebenarnya rank Alexa apaajanews jika diupdate blog, sudah semestinya akan menjejak dalam ratusan ribu mala mungkin boleh menjejak puluhan ribu. Nak buat macam mana dek kesibukan seharian dalam research, maka blog terpaksa diabaikan. Namun harapan 2011 ini, penulis akan menaikkan kembali rank alexa apaajanews blog serendah yang mungkin. amin

Pada tarikh entry ini ditulis Alexa rank apaajanews adalah - 18,524,213. Kejar yop ,kejar wasalam.

 Tag : | kecewa | mengecewakan | dikecewakan  | kegagalan  | frustrated | break apart |

lima2013

About Author

apaajanews

Selamat datang ke blog ini, kehadiran anda amat saya hargai.penulis akan berusaha untuk ziarah kembali ke blog anda sambil meninggalkan komen.

share