Photobucket

TIPS PANAS UNTUK PARA BLOGGER

posted in at 9:10 PG

apaajanews - sedikit pelajaran berkenaan rss untuk anda semua yang di terangkan dengan semudah yang mungkin, tonton video youtube ni




Sebagai blogger tentu ramai juga kaki-kaki blogger ni seorang yang celik it lakan..tak gitu...memang komputer dan internet tak boleh lekang...tapi kalau line kena blok sebab tak bayar bil...ha jadilah macam cacing kepanasan.. tentu ramai tech savvy yang gila barang - barang gadget dan juga sentiasa mencari tips-tips baru tentang dunia internet ataupun nak mencari dan nak mengetahui apa-apa produk terbaru berkenaan dunia it.


haa...korang datanglah ke midasoracle banyak tips-tips yang boleh anda perolehi disini..selamat berblog dan berinternet sampai lebam-lebam mata korang follow burung kat sini
Midas Oracle 4@ Twitter


TIPS PANAS:

anda tentu tak sedar kadang-kadang ada link 'BIRU' tersembunyi wujud pada link di blog anda, yang sudah tentunya tidak disukai oleh google pagerank...yang boleh menyebabkan rank anda tidak bergerak- gerak atau bakal merudum, cuba check disini ....,saya terpaksa keluarkan beberape link daripada blogroll saya buat sementara waktu, sekarang nikan banyak link iklan tersembunyi disebalik gajet-gajet free yang kita attach, namun ada iklan tut tut disebaliknya, so pakat-pakat semak lah ye, kalau ade gajet yang ada udang disebalik batu tuh..cepat-cepatlah korang buang, semak kat cni: bad neighbour



Semalam aku buat research sampai 3pagi...mencari sebab musabab pagerank akuni yang tak bergerak-gerak, dok 0 je alih-alih jumpe mende ni, ini salah satu sebabnye kot, ada lagi link dari kengkawan blogger yang lain dalam blogroll aku dah aku terpaksa buangkan...sib baik blog KINAH tak kene huhu... (sebagai balasan kinah kene masukkan my blog in your blogroll list...ahaks)

NYOOZZZ....mato den dah nak lolap ni

lima2013

About Author

apaajanews

Selamat datang ke blog ini, kehadiran anda amat saya hargai.penulis akan berusaha untuk ziarah kembali ke blog anda sambil meninggalkan komen.

share