Photobucket

GOOGLE BUZZ BUTTON - BARU JE ADD

posted in at 12:23 PTG




Google Buzz Button - ermmm baru je dapat add jenuh juga lah mencari kod dan mencari tempat
mana yang nak diletakkan Kod tambahan google buzz ni dalam html template skrip.

cari punye cari tak juga jumpe tempat nak letakkan code tu...dah rabun kot...hehe. last-last pike punya pike..ambik ko aku copy kedalam note pad copy and paste je kat situ

sekarang ni tengah dok siapkan entry camne nak masukkan mende alah ni pada blog...nanti korang bolehlah....buat juga

sebabnye blog belum ade buat wizardnye lagi...jadi sabar n TUNGGUUUU....

lima2013

About Author

apaajanews

Selamat datang ke blog ini, kehadiran anda amat saya hargai.penulis akan berusaha untuk ziarah kembali ke blog anda sambil meninggalkan komen.

share